Despre Viata

Vreau sa fiu urat!

By  | 

Asa cum exista oameni cu o frumusete aparte, aia in fata carora efectiv te blochezi si nu poti scoate un cuvant, asa sunt si oameni urati! Da urati, urati, nu pentru ca se fac ei hidosi, cu aia-i alta treaba, ci pentru ca asa s-au nascut. Caz tipic de ghinion.

Ei bine, putin mai devreme n-am vazut unul din asta, urat cu crengi, ci doi! N-am idee cu ce am gresit.. Pe deasupra mai formau si-un cuplu. Deci se inmultesc!!!

Ea era mai urata, el tot urat, dar nu asa tare, dar tot urat! Se tineau de mana si mergeau asa agale. Frumos agale, ceea ce nu-mi explic cum reuseau. La un moment dat, asa din senin, incat jur ca m-am speriat, ea sare in bratele lui si-l saruta. Cu sete, cu dor, cu patos, cu toata dragostea din lume, aia pe care nu o au toti frumosii universului! El, nu parea dat pe spate, a dat curs momentului, si cumva parea ca deseori are parte de asa ceva! Totul se desfasura intr-un firesc, in firescul lor, si eu paream cea mai neinsemnata vietate. Desi e gresit spus pentru ca de fapt eram mort, mort de invidie! Si nu ca n-ar fi fost suficient, lucrurile nu s-au oprit aici. Momentul asta, primul, a durat mult. Numai eu am numarat vreo 20-30 de eternitati.. Imediat dupa, femeia urata se coboara din bratele barbatului urat si isi indreapta buzele spre urechea lui. Si buzele si urechea, ambele la fel de urate. E bine sa stiti. Ii sopteste ceva. Si ii sopteste. La dracu, nu aud nimic!!! O fi frumos, o fi urat? Ce-i spune? El, uratul din povestea noastra, instant se rerererererelumineaza la fata, de parca n-ar fi fost deja luminat destul! Ea, termina de soptit si-l saruta tandru pe obraz. Da tandru bai oameni buni. Nici nu cred ca tandretea poate cuprinde si explica toata incarcatura acelui banal sarut!

Si gata.. Si-au vazut de drum..

Acum.. cum as putea concluziona? E clar ca eu sunt un nesimtit, un ipocrit, un prost crescut, un marlan, un insensibil, unul care pune etichete aiurea – frumos/urat, si-ar trebui sa ma bag in pamant de rusine! Si mare minune sa nu fii si tu la fel..

Bai Dodo!!! Bai oamenilor care ati citit randurile astea!!!

Fericirea nu tine de frumusete!!! Nu exista fericire frumoasa!!! Fericirea e fericire si atat!

Vreau sa fiu urat!

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *