Despre Viata

Tot pe dos, ca sa nu spun de c****!

By  | 

Din capul locului mi se pare cinstit sa precizez ca randurile urmatoare se adreseaza celor care inca nu si-au insusit statutul de “adio burlacie”. Nu de alta, dar cei luati deja s-ar putea sa gaseasca urmatoarele randuri puerile, lipsite de sens sau sa nu inteleaga nimic din ele. N-as putea sa ma supar, ba chiar sunt „invidios” ca au trecut de etapa copilariilor amoroase, etapa plina de nimicuri in care ne pierdem astia nematurizati inca de soarta.

Jur ca mi-ar placea sa stiu de ce suntem atat de fraieri. Hai sa nu fiu asa dur, scuze, termenul mai potrivit poate ar fi ghinionisti. Desi, ca s-o spunem pe aia dreapta, ghinionul asta parca nu ne este dat de soarta, ci ni-l cam croim noi, cu buna stiinta si cu o iscusinta fantastica, intr-un soi de masochism ce frizeaza idiotenia.

Ti s-a intamplat sa-ti placa tot de cine “nu trebuie”? Hai sa luam un exemplu concret. Esti o persoana misto, cat de cat, faina fizic, faina in interior – inteligenta, umor, tot pachetul, sau na, esti super in toate cele, dar inca o arzi solo din diferite motive, nici nu conteaza acum exact de ce. Bai tata, desi esti curtata de 10384329393, 3 oameni din imediata ta apropiere, tie nu-ti place de niciunul. Sau iti place de vreo 2-3, dar nu individual, ci ai face unul din toti, ceea ce nu se poate. Si colac peste pupaza, in toata ciuda asta ca nu esti un Dumnezeu mai mic care poate sa transforme si combine oameni dupa bunul plac si gust, te trezesti ca tie iti place hap de cineva situat la p**ahara.

Si de aici incepe nebunia nebuniilor amin!

Te arunci in conversatii de km cu care ai putea lejer sa faci inconjurul lumii, conversatii care te tin acolo mai ceva ca un serial de buna calitate, apoi treci la un nivel superior de apropiere umana – whatsapp, facetime, etc. Zang un audio, pac un video, si uite asa te trezesti ca omul ala, total necunoscut pana la urma, exista in viata ta parca de-o viata. Se gandeste la tine, te intreaba exact ce trebuie, se preocupa, iti tine de urat, te face sa razi si tot ce poate fi mai bun in lume, tot ce astia 10384329393, 3 nu-ti pot oferi, desi au avantajul ca sunt langa tine. Ce fraieri! Habar nu au cum sa-ti dreaga printre coarne, asa cum face virtualul asta.

Revenind, lasand nesemnificativii la o parte, tu ai deja povestea ta care te face sa speri, sa visezi, sa-ti faci planuri. Fireste, nu doar tu, ci inclusiv omul de la celalalt capat al internetului. Fara sa vreau sa fiu nasol si sa stric idile care mai maine se lasa cu “o sa traiti fericiti pana la adanci batraneti” prevad doua variante care-ti vor unge sufletul:

1. Intr-un final va intalniti si o sa fie demential.. alea doua-trei zile in care sunteti impreuna, apoi va trece!

2. Dupa ce va dati amandoi de 100 de ori peste cap, va treziti fata in fata si realizati ca zecile de ore vorbite la telefon, miile de km de cuvinte scrise “din suflet”, tot ce ati inceput sa simtiti si cunoasteti unul fata de celalalt sunt.. fix tranta! Acum nu sunteti in stare sa conversati nici macar o juma de idee.

E fain internetul, sunt misto discutiile intre oameni, unele chiar au intriga si rascolesc prin tine chestii, insa viata reala o sa ramana VIATA REALA! Oricat de bine si repede scrii, cu orice dibacie ai tasta, alea nu-s atingeri. Si omul are nevoie de atingeri.. reale!

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *