Despre Viata

Te uit cu lux de amanunte!

By  | 

Am scris putin mai devreme si pe contul personal de facebook ca aceasta expresie mi se pare o porcarie! Dar chiar si asa, daca mi-ar arunca-o cineva intre ochi, eu as raspunde sincer cu: “Sigur, cu drag, daca poti”!

Sunt pe graba, dar fac sa scriu randurile astea ca tare m-am aprins.

De uitat nu uitam cum vrem noi, sa ne fie clar! Oricine a trecut printr-o despartire, printr-un esec, stie clar ca indiferent cine a fost de vina, indiferent cat de naspa s-a terminat, nu poti uita cu una cu doua. Trec saptamani, luni si uneori chiar ani pana te vindeci complet. Si complet nu cred ca se poate vreodata. Fiecare experienta de genul rupe ceva din tine si iti lasa cate o cicatrice. Acest lucru se intampla pentru ca si tu la randul tau ai iubit si ai permis asta. Si-o sa mai permiti pana ai sa mori pentru ca dragostea vine la pachet cu durere, cu nervi, cu impinsul limitelor, cu orice poate fi la fel de rau, cum este si frumos. N-am idee cine a stabilit sa fie asa, insa nu cred ca e neaparat gresit. Daca n-ar fi asa, sa mai existe si clinciuri si imbranceli sentimentale, cred ca traiul intr-un asa zis Paradis ar tampi mai rau oamenii de cap si efectele ar fi mai dezastroase. De plictis nu mai zic..

Asa ca, nu stiu tu, dar eu prefer riscul ala si tot ce vine alaturi de fericire!

Revenind, orice ai face vei ramane toata viata cu amanunte. E adevarat ca ele in timp isi schimba forma si intensitatea, dar sa nu ai impresia ca nu o sa existe momente in viata ta cand o sa-ti aduci aminte de te miri ce tampenii, exact amanuntele pe care sustii sus si tare ca o sa le uiti, si o sa zambesti tu cu tine, tu pentru tine, gandindu-te ca o data ai fost tanar si.. prost!

Dar macar ai fost un prost fain, caruia nu i-a fost frica sa iubeasca, sa se arunce cu pieptul gol in viata si sa isi exprime dragostea asa cum a stiut mai bine.

Mai mult, si cu asta inchei, cred ca ar fi pacat sa uitam ca pana la urma suntem suma experientelor noastre, bune si rele, iar trecutul intotdeauna o sa joace un rol important in viitor. Nu, nu sa traiesti in trecut, ci doar sa inveti ca data viitoare sa faci mai bine.

P.S. „Azi nu ne mai iubim, asa a fost sa fie, dar n-am cum sa uit vreodata ca tu m-ai invatat sa iubesc!” Poate asa ar fi mai corect spus..

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *