Despre Viata

Sa nu crezi ca ne oprim aici

By  | 

atinge tu iubirea ce ne leaga. apoi, dupa ce va salutati si ea aproba inclinandu-si petalele, ia-o in maini si da-i ce forma vrei.

te las pe tine sa faci asta. te las, pentru ca o data ce m-ai invatat sa iubesc sunt sigur ca ai stiut ce faci. ai stiut ca nu pot totul dintr-o data si ca pana sa invat sa modelez dragostea, trebuie intai sa o cunosc.

ma poti invata prin cuvinte simple, exact cum ar face-o un mester in lut. intai, lasa-ma sa invart eu roata sentimentelor, si abia apoi sa picur mir din sufletelor noastre diluandu-ne reciproc pentru contopire. sunt un copil si trebuie sa ai rabdare.

daca o sa ma vezi ca ma manjesc peste tot, daca o sa mai dau si pe jos, te rog nu ma certa. avem destula iubire si cred ca important este sa invat cum s-o folosesc. chiar daca aparent intri in panica. nu o sa ramanem fara ea.

iar daca invat repede, trimite-mi atentia, asa cum numai tu stii, spre condei si culori. si in viata reala avem nevoie de o oare care iscusinta in folosirea lor, nu? tu m-ai invatat asta, o data cand nu intelegeam nuantele vietii. si atunci m-ai ajutat sa inteleg prin culori. mi-ai spus ca tine de noi cum le combinam si apoi ce vrem sa reprezentam prin ele. asa-i si-n viata.

si dupa ce-am mai priceput una-alta despre cum trebuie sa colorez ceea ce am obtinut din aluatul dragostei noastre, invata-ma sa pot vorbi despre el, sa-l pretuiesc si sa ma ingrijesc ca nimeni, niciodata nu o sa faca altceva, decat sa-l priveasca.

sa nu crezi ca ne oprim aici. ma initiezi tu in alte si alte arte cu si despre iubire.

spre exemplu un tango?

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *