Despre Viata

Pe cine ai lua cu tine?

By  | 

Daca in secunda imediat urmatoare ai putea pleca undeva departe, poate chiar pana la capatul Pamantului, undeva unde sa fie atat de frumos, incat Paradisul sa se ascunda.. pa

Imi place jocul asta de imaginatie. Imi place mult de tot, probabil pentru ca pare foarte simplu si banal, dar in fond e extrem de dificil! Si este asa pentru ca involuntar avem tendinta de a ne minti. Sau sa fim nehotarati. Sau sa nu credem ca-i posibil asa ceva. Sau, si asta e cea mai mare tampenie, sa ne vina in cap serviciul.. „aaa, stai..aaa, nu cred ca-mi permite programul”! Iar celor care se incadreaza in categoria asta, nu pot decat sa le urez un calduros „nici sa nu va permita-n veci”!!!

Cum era vorba aia cu minunile? Sau cu magia, nu mai retin exact. „Daca nu crezi in minuni, nu are cum sa ti se intample”! Mare adevar!

Suntem atat de ancorati in realitatea cotidiana, incat nici nu ne mai gasim timp sa visam. Dar sa visam frumos, copilareste, departe, cu locuri si oameni desprinsi din carti sau benzi desenate. Sa-ti doresti un job mai bun, mai bine platit, nu este un vis! E ceva normal, comun, logic! Un vis este sa-ti doresti sa faci dragoste cu cineva, la apus, pe o plaja, pe-o insula pustie, si marea sa va tina isonul! Poate si asta suna comun, dar cati dintre noi am facut-o? Nu trebuie sa raspundeti :)) Un vis este sa te trezesti plutind pe Amazon si dintr-o data sa exclami „ai de p*** mea unde sunt! Voi crocodililor, voi toti.. sa-mi…” completati voi cu ceva zoftulash :)) (scuze pentru limbaj, insa eu nu cred ca intr-un moment de maxima fericire si incantare, spui.. „da, frumos, ce sa zic” si-atat, sec! :)) sigur etuziasmul coloreaza!

Deci? Pe cine iei cu tine? De ce?

Poti sa-ti rapesti 5 minute din seara asta si sa cazi in visare? Sau n-ai timp pentru astfel de nimicuri?

P.S. Scriu chestia asta si ma trezesc iar vorbind singur, impins de un vers din piesa de mai jos.. „and then when we get to the ocean, we gonna take a boat to the end of the world”

#vorbedinpridvor

1 Comment

  1. :)

    noiembrie 15, 2015 at 9:54 pm

    Cred ca l-as lua pe el si cainele lui nebun, o carte care sa aiba cuvinte faine, vinul rosu pentru el si ciocolata pentru mine, o chitara si niste chibrite .. si cred ca poze

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *