Despre Viata

Nu te parasesc, iubito!

By  | 

Postul asta il scriu influentat de altul, adica de acesta Te parasesc, iubito!  care mi-a placut mult de altfel, chiar daca subiectul si contextul in sine pare a fi doar pentru doamne si domnisoare. Dar nu-i.

Inca “ma bucur”, cu ghilemele sau nu, de statutul de burlac, insa nu pot spune ca ma situez departe de subiect atata timp cat am o sora care are doi copii, frumosi si sanatoi, Doamne-ti multam 🙂 Am vazut ce a insemnat aparitia lor in viata surorii si a cumnatului. Dincolo de fericirea si implinirea pe care nu au cum sa o descrie vreodata, viata lor s-a schimbat complet. Am vazut si eu, mi-au spus si ei.

Revin strict la femei..

Cu toata subiectivitatea din lume, intotdeauna am crezut ca sora-mea e mega tare si daca s-ar dichisi putin mai mult, daca ar mai face nu stiu ce, pe nu stiu unde, ar fi clar o mega diva. Si le face, dar nu tot timpul si nu la modul exagerat. Deci, cu tot regretul nu este o diva, dar este FEMEIE! In mare parte exact ca si-n postarea Danei, nu are sens sa repet si eu. Are o rutina minima si elementara de mers la salon pentru par, unghii si alte acareturi, adica atunci cand chiar nu se mai poate. Pentru ca nu mai are timp sa se plictiseasca si sa mearga (cica) preventiv, iar mersul la salon si la alte infrumusetari nu-i mai pot fi reflexe, scuze sau medii de socializare. Astazi timpul este mai pretios ca oricand. Munca, pentru ca-i musai sa ai din ce trai, si acasa, cat mai repede acasa la copii. Deci, inteleg perfect si de aceea sunt deacord cu ceea ce am citit. Fireste, asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa ai grija de tine, sa te degradezi pana in punctul in care barbatului de langa tine o sa-i fie sila sa te mai atinga, ce sa mai zic f…

Deci, mi-s mandru pana-n cel mai adanc colt al sufletului meu ca sora mea a ales sa fie FEMEIE!

Dar de ce sa nu vorbim si despre barbati?

Probabil ca doar dupa ce treci de 30 de ani, nu zic ca unii nu-s mai precoce, intelegi ca femeia pe care o sa ti-o alegi trebuie sa poata fi in primul rand SOTIE SI MAMA. Sentimentul asta ajunge sa ti se implanteze cumva in creier si devine un criteriu de selectie eliminator. Da, cred ca nu exista un barbat care sa nu zica “da fratele meu, ii mega buna asta” si ca i-ar face si i-ar drege, dar asta nu inseamna ca ar lua-o de nevasta. E normal sa fie asa, sa vedem , sa salivam, dar totul pana intr-un punct. Atunci cand lucrurile devin serioase, cand discutam de alegeri (cel putin teoretic) pe viata, nu ai cum sa pornesti la drum cu o diva. La drum pornesti cu o FEMEIE. Asta cred eu, sincer. Divele sunt de consum, FEMEILE de luat acasa, de iubit, de respectat, de facut casa si copii. Din pacate sunt tot mai putini barbati care inteleg ca atunci cand o femeie iti ofera un copil, nu are fratele meu cum, adica de maine, sa-ti fie ca si rusoaicele alea de pe instagram. Nu are cum! Si aici tine de tine ca si barbat, strict de tine, ca atunci cand pornesti pe un drum, atunci cand ai cucerit-o spunandu-i ca-ti doresti familie si copii.. sa-ti asumi! Ahh, si inca ceva! Nu te astepta sa fie ca-n filme.. prin televizor scutecele nu miros a cacat si 90% din femei nu-s Anjeline. Asta asa ca si idee.

Sa avem grija ce ne dorim ca s-ar putea sa se intample 🙂 Si, respect pentru mame si sotii!

P.S. Pentru cei care inca nu inteleg si inca viseaza la te miri ce fictiuni, da, chiar exista cupluri si familii simple si fericite, oricat de „banale” par din exterior. Altfel zis, fiecare isi construieste universul lui, asa cum considera de cuviinta. Atata timp cat in interiorul lui exista fericire, implinire si pace, ce-ti mai trebuie sa straluceasca? Pentru cine?

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *