Despre Viata

No nacaz! Ce-i asta?

By  | 

Ce nu inteleg astia cu inimile frante.. este ca dupa o relatie care ti-a supt toate energiile pe care le-ai avut si pe care nu, si atentie – nu neaparat in sens negativ, cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti accepti situatia si sa o intelegi!

Da, esti o pasare care deocamdata nu mai poate sa zboare. Sau nu la mari inaltimi. Ii cam musai sa-ti refaci penajul si sa-ti recapeti fortele si increderea in tine. Nu se sfarseste lumea, nu moare nimeni! Cel mai fain este atunci cand intelegi ca inclusiv vorba aia „f*** tot ce prinzi, acum esti liber”, dupa caz „destrabalare maxima, acum esti libera” nu te ajuta! Ba din contra, eu zic ca te infunda mai rau. Asta daca ai atins o anumita maturitate. Nu o sa te regasesti, o sa te dezgusti, iar sansele sa te intorci de unde ai plecat devin din ce in ce mai mari!

Nu cred ca e cazul sa te apuci sa faci foc degeaba pentru o ciorba pe care ai incalzit-o deja de mult prea multe ori. Te strici la stomac, iar cufureala nu-i buna, indiferent din ce unghi privesti.

Revenind, desi nu exista o reteta perfecta, normal pentru ca nici noi nu suntem perfecti, indicat este sa stai in banca ta, cu toate amortelile si cu toti carceii de rigoare. Ridici doua degete sus, numai atunci cand stii. Cand stii ca poti. Altfel, crede-ma, o sa te lasi corigent singur. E adevarat ca nu-i usor! Cum sa recunosti ca esti praf si pulbere, ca nu-ti mai place nimic, ca nu te mai regasesti in nimic, ca nici ce-ti placea nu-ti mai place, ca inclusiv persoanele alea pe care le aveai in cap in timpul relatiei, despre care iti spuneai in secret „uai ce i-as trage-o daca as putea..”, acum nu-ti mai trebuie!

No nacaz! Ce-i asta?

Ce sa fie? Strict o perioada, mai lunga sau mai scurta, in care trebuie sa te reobisnuiesti, recunosti, redescoperi, tu pe tine. Nimic mai mult!

#vorbedinpridvor

1 Comment

  1. Cristian Greger

    noiembrie 14, 2015 at 9:02 am

    Misto! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *