Despre Viata

Ne iubim dar nu stim ce sa facem duminica seara.

By  | 

Intai da un play la piesa asta, usor, nu tare, doar sa cante undeva acolo in fundal, discret.

Bun.

Daca va iubiti o sa insist sa faceti.. orice! Da’ chiar orice! Pentru ca, si asta-i traditionala deja, doar atunci cand nu ai simti lipsa si te ia cu un dor de.. aiiii!

20:51 bate ceasul cand ma apuc sa scriu randurile astea. Ma situez intr-o stare de nicio stare, vreau si nu vreau, am si nu am chef de.. acel orice. As putea sa sun, sa initiez, sa fac, sa dreg, sa orice din ceea ce un burlac stie ce sa faca in astfel de momente. Refuz. Si refuz pentru ca stiu cum o sa fie si nu mai vreau. Ma rog.. Am primit un vin de casa prea dulceag pentru gustul meu, dar cu o aroma care ma atrage mai mult decat as fi crezut. Sorb din el si scriu. Iar ma indepartez de subiect vorbind despre mine, si nu ca nu mi-ar face placere, dar nu este cazul acum, gen iarasi? :))

dodomesaros.ro

Spuneam la inceput ca tot atunci cand nu ai iti trebuie si vrei mai tare ca oricand si, din pacate, atunci cand ai nu te mai bucuri. Cu tot subiectivismul si imaginatia mea bolnava, iti las mai jos cateva chestii extraordinare pe care le-ai putea face acum. Atentie! Sunt lucruri exclusiviste care costa o caruta cu bani, dar na, nu mi se pare gresit sa ne inchipuim ca suntem bogati si ne permitem orice vrem.

Duminica seara e despre..

..stat si povestit amintiri din copilarie, intamplari haioase si puerile.

..scarpinat si facut masaj.

..facut baie in cada, cu muzica misto pe fundal, cu vin, cu lumanari si tigari, cu reincalzitul apei de cate ori este nevoie.

..facut dragoste lenes, cu mai multe sarutari si imbratisari decat de obicei, cu teiubescuri printre hai-uri si acum-acum-da.

..plimbat de mana prin cartier.

..vizionarea unui film vechi alb-negru.

..gatit ceva cu usturoi si saruturi pe buric. nu se pupa, dar fac sens. sau nu fac, dar ii fain.

..facut planuri de vacanta.

..mancat cipsuri si nutela cu promisiunea ca e ultima data.. pana data viitoare.

..hai sa facem ceva nebunesc, spre exemplu sa.. zi tu ca mie mi-e rusine.

..citit cu voce tare dintr-o carte faina.

..

Duminica seara e despre orice se poate intampla in doi. Si da, poate ar fi fain ca in momentele de singuratate sa-ti notezi astfel de dorinte/idei pe un carnetel, iar atunci cand ta ia viata la plural sa bifezi cate una, sa mai scrii alta si sa te inveti sa te bucuri atunci si nu dupa.

Hmm.. acum am recitit tot ce am scris si mi se pare ca totul e mult prea de stare, mult prea vag, mult prea putin din ceea ce simt de fapt ca trebuie. Dar pun totul asa cum e. Pana la urma blogul asta nu este despre ce trebuie, ci despre ce iese, despre fain si mai putin fain, despre plictisitor si interesant. Exact ca o seara de duminica 🙂

P.S. Iti las mai jos o vorba din pridvor pe care am nascocit-o asta seara. Imi place mult.

Ia-ti sperantele, nebuniile, planurile, apucaturile, mofturile si tot eroticul din tine si da-mi-le mie pe toate asa cum sunt si vin de la viata, adica sub forma de.. TU! Cu ale mele la un loc, daca dragostea le asambleaza in forma de NOI, io-s multumit! #vorbedinpridvor

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *