Despre Viata

Luni. Mai hotarat ca oricand.

By  | 

Azi vreau sa ma mobilizez mai bine ca oricand si sa imi bag picioarele in ea zi de luni si in toate magariile care se spun despre ea! Sfidez tot! 

Ba nu! De fapt vreau sa stau in pat, sa lenevesc, sa nu fac absolut nimic. 
Azi vreau sa ma indragostesc. Am auzit ca zilele urate, colorate-n gri cetos, sunt cele mai prielnice. Trebuie sa profit si sa rezolv o data aspectul asta, sa-mi potolesc pofta aia nebuna de a face dragoste. Ahh, ce dor imi e! 
Ba nu! De fapt n-am chef de obligatii si drama cuin. Chiar n-am chef de siroposenii in prag de sarbatori, desi ele cam cer asta. Vreau doar pe cineva la fel ca mine, cu aceasi nebunie neinteleasa in vene. Sa ne distram, sa radem, sa facem sex si sa manacam tot felul de prostii. 
Azi am chef de semineu, de munte, de cuibareala. Sa beau un vin fiert la caldura stiind ca afara-i frig de-ti ingheata orice urma de speranta. Si sa nu-mi pese, pentru ca acolo, in fata semineului, e prea bine si nimic nu mai conteaza. Sîc!
Ba nu! De fapt am chef sa stau dracului gol pusca pe o plaja pustie, la mii de km departare de frigul asta nesimtit si lipsit de orice maniere. Cum as putea refuza un cocktail servit de-o gagica topless? Scuze, mai multe.. cocktailuri! Sau invers :))
Azi am chef sa n-am chef. 
Ba nu! Azi n-am chef sa am chef! 
Azi trebuie sa fie despre neprevazut, despre surprize care iti lasa stomacul in aer, despre wooowwww-ul ala sincer pe care nu l-ai mai rostit de 1000 de ani! 
Si parca vad ca azi ramane o simpla zi de azi, luni! 
Sau nu?

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *