Despre Viata

Lasa-ne sa ne intamplam!

By  | 

Stiu, ultima data ai dat mai mult decat ai avut si putut. Chiar si in ultimele clipe, atunci cand si sperantele tale se indoiau ca o sa mai fie bine, ti-ai smuls rabdare din ultimele rezerve, si alea luate pe datorie de la Dumnezeu. Ai facut-o pentru ca asa esti tu. Intotdeauna, indiferent ce ar fi, lupti pana la capat. Insa nu ti-a iesit nici de data asta si acum plutesti intr-un soi de deriva spre nimic. Un nimic pe care nu vrei sa-l cunosti, nu stii unde se duce, dar nici nu-ti prea pasa.

Ce se poate intampla mai rau decat a fost? Fericire? Ce-i aia? Acum ai impresia ca fericirea asta pentru care alergam toti ca niste nebuni la un maraton a celor care inca cred ca mai pot iubi.. se atinge doar in inchipuiri.

Ai daruit, ai iertat, ai sperat, ai lasat de la tine, ai mintit si te-ai mintit, ai trecut cu vederea, ti-ai renegat parintii si prietenii, doar ca sa lasi iubirea sa se intample. Si ea ce a facut? S-a intamplat, dar nu pentru tine. E normal sa te intrebi acum de ce, unde ai gresit si cand stii ca ai facut tot, cum sa mai poti crede azi, ca maine o sa fie altfel?

Poate fi altfel? Altfel fara nervi, fara acel stres permanent ca ceva aiurea o sa se intample (iti mai aduci aminte presimtirea asta?), fara teama, fara gelozii inutile, fara certuri din cacaturi, fara invidii copilaresti, fara mofturi de neinteles si de nerezolvat, fara o zi buna si 6 naspa?

Asta-i perfectiune si perfect nu exista!

Si uite asa ajungem la punctul culminant.. Cel mai probabil si tu, si el, si eu, si multa lume, aici a gresit si multi o sa mai greseasca. Ma refer la faptul ca ne-am dorit ca lucrurile sa fie perfecte, cand de fapt ele erau imperfecte, dar frumoase.

E greu sa vezi frumusetea atunci cand e a ta si este mult mai usor sa ti-o doresti pe aia pe care nu o ai. E ca si cand ai fi acum in Bora Bora intr-un bungalo din ala si bei un cocktail racoritor, dar tu in sinea ta esti totusi nemultumit cumva, gandindu-te ce fain ar fi daca te-ai afla acum intr-o cabana in Alpi, in fata unui semineu la un vin fiert. Corect? Pai nu-i ipocrizie si fraiereala maxima asta? Nu cumva exemplul asta e valabil in multe situatii din trecutul tau?

Hai sa cautam, daca tot ne zbatem atat, ceea ce ne reprezinta si completeaza si nu ceea ce sclipeste si orbeste.

Lasa-ne sa ne intamplam, asa cum suntem, cu bune si rele, intelegatori si crizati, faini si urati, dragastosi si insuportabili, generosi si zgarciti, dar noi, impreuna, iubiti!

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *