Despre Viata

La ce ma gandesc acum, la 8 fara un pic dimineata :)

By  | 

desi sunt inconjurat de blocuri, totusi aud niste pasarele cum isi canta imnul matinal. e un cantec despre fericire, stiu sigur asta.

m-am trezit din nou fara ceas, exact cu starea aia “hai, hopa sus, fa repede cafea, e o noua zi, o noua sansa de a face chestii misto”. n-or fi vietile noastre ca-n reviste, insa tine foarte mult de noi sa ni le facem frumoase. iar pentru asta trebuie in primul rand sa.. incercam!

sorb din cafea si initial mi-a venit sa scriu despre cat de misto e sa ai cu cine sa-ti imparti diminetile. dar nu pot, desi imi face placere, uneori mi-e greata sa scriu despre dragoste si nu stiu ce inchipuiri. am impresia ca ne racim degeaba gura, ne complicam in imaginatii si inchipuiri marete, cand de fapt totul tine de noroc si disponibilitate, lucruri care s-ar putea sa treaca pe langa noi fara sa observam, noi fiind cu ochii inchisi visand iarasi perfectiuni.

pe langa treburile de zi cu zi ma pregatesc pentru un test important in viata mea, nu pot acum sa vorbesc mai multe despre subiect. pe deoparte e mega misto, pe de alta imi fac tot felul de scenarii in cap. totusi ma bucur ca am emotii, asta inseamna ca-mi doresc mult si e important sa lupt, insa sper ca ele sa se trieze incet incet si sa raman doar cu cele constructive. oricum, e ciudat ca dincolo de orice gand sau emotie, ma vad acolo, io-s ala! doamne ajuta!

sa aveti o zi frumoasa, cel putin la fel ca in pozele pe care le puneti pe net :))

p.s. chill, nu ma iau de voi, nu va cert, imi urez si mie la fel!
p.s2. cata sinceritate domnule :))

#vorbedinpridvor

2 Comments

  1. christine

    martie 29, 2016 at 6:15 am

    Mult succes si emotii convergente in bine! Zi faina din ploiosul astenic Cluj!😉

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *