Despre Viata

Indragostiti de ocazie

By  | 

Deja incep sa ma satur din ce in ce mai tare, inclusiv de mine, de replica “simt ca nu ma mai pot indragosti”. Si jur ca pe deoparte incep sa ma ingrijorez. Asta adiacent bagatului complet in ceata. De ce beteshig sunt atat de multi oameni misto.. singuri? Si femei si barbati. De ce? Daca suntem chiar atat de multi si de misto, de ce nu ne gasim? De ce nu ne placem intre noi? De ce nu ne combinam macar.. provizoriu :)) Putem stii ce poate iesi bun din asta? Acum serios, daca ne place?!

Nu stiu pe tine, dar pe mine ma omoara griul si frigul asta de mai de afara. Si aici nu vreau sa aud pozitivisme impecile! Bai tata, e urat si atat! Intelegi? Nu-i vreme din aia de.. sau?

Ahh, da! Acum mi-a venit in cap. Daca noi astia frumosi, buni si cu inimile singuratice tot nu ne putem indragosti de tot, hai s-o facem macar din interes.. meteorologic. Propun sa facem un club. Sa-i zicem Clubul METEO-IUBIT. Ne inscriem si ori de cate ori se leaga niste zile ploioase si urate, zang la modul rendom (dar totusi dupa niste critetii :)) ) sa ne tinem de plictis. Merge? Asa mai scutim si noi facebookul te statusuri plangacioase si triste. Io cred ca treaba asta ar avea succes maxim. Iti dai seama ca am gasi inclusiv sponsori? Producatori de vin (ca trebe frate), paturi, lenjerii, mancare, cipsuri, dulcegarii, hoteluri, agentii de turism care sa premieze primele cupluri care isi doresc sa plece de buna voie si nesiliti de nimeni intr-o vacanta intr-un loc unde ploua permanent. C-a fost tare bine, ca asa s-au cunoscut si lor asa le place.

No, cam atat am vrut sa spun. Va mai las o piesa care-mi tot merge pe repeat. Nu stiu daca se pupa cu vremea, dar mie-mi cade tare bine. Gata. Imi pun un pahar de vin si-mi aprind o tigara. Dau drumul la postul asta, exact asa in forma asta imbecila si fara sens. Prea multe sensuri vad ca ne strica :))

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *