Despre Viata

Fericirea nu exista!

By  | 

Hai sa fim sinceri! Putem? Pe bune, macar o data si nu zicem la nimeni.

Fericirea nu exista! Nu in forma pe care ne-o dorim, pe care o stim, nu in forma in care credem noi ca trebuie sa fie fericirea fericire. Ca asa ne-a zis nu stiu cine ca e. Si de-aia ne da cu virgula..

Pai cum sa fie? Ce sa aiba?

Si frumusete, ca-i musai, si fiecare percepe cum vrea frumusetea, dar io nu cred nici in ruptul capului ca poti iubi un om urat. Nu vad de ce ai face-o si cum ai putea reusi una ca asta. Cum sa fii atras de un om urat? Cum sa vrei sa-l dezbraci si sa-i nimicesti prin saruturi apasate (a se citi muscaturi si alte cele) fiecare centimetru de piele? Asa ceva nu-i posibil. Adica sa vina natural, din suflet, dintr-un instinct pe care sa nu-l poti controla si sa vrei.

Si desteptaciune combinata perfect cu educatie, toate puse-n practica cu folos, cu aprecieri si aplauze la scena deschisa, oriunde ar calca persoana asta, sa fie un spectacol academicesc. N-am idee cum e ala, dar sa zicem ca exista.

Si stil, atitudine, gusturi, in pas cu trenduri care inca nici nu stiu c-au aparut deja.

Si cu simt al umorului, cu zambet si chip de neuitat.

Si cu initiativa si performente sexuale de s-ar teme orice obiect sau coltisor din casa. „Frate, iara?”

Si romantism pur, din ala presarat cu flori de camp culese tocmai in toiul iernii de pe cel mai inzepezit pisc din Sahara.

Si cu chef de munca si agoniseala.

Si cu bani de-acasa, na, sau fara, dar cu, astfel incat sa fie cat de cat ok, adica cel putin bine.

Si cu „acel ceva”, dar altfel decat stiu toti. Chiar sa fie ceva special, asa cum numai tu meriti.

Si cuuuu, offff, cum ii zice, aaaa, inspiratia si norocul ala sa te gaseasca si cucereasca chiar si atunci cand tu nu esti de gasit si de curetit. Intelegi? Hai ca-i simplu..

Si cu aceleasi gusturi si pasiuni ca si tine, astfel incat sa faceti o echipa de vis.

Si cuuu, p**** ma-sii, alea, toate cele, ca doar vrei si tu ceva ce nu stiai ca se poate. Doar nu o sa-i faci o lista cu ce si cum vrei. Nici macar putina surprindere nu meriti?

Si uite asa, fericirea nu exista! Nu in forma asta, ma repet..

Daca fericirea suprema inseamna indragosteala, cu siguranta o sa te indragostefericesti exact de omul care nu-ti ofera nici pe departe un punctaj perfect asupra celor enumerate sau omise mai sus. Pentru ca omul ala perfect nu exista. Iar daca exista te minte :)) Dar daca prin absurd chiar exista si eu nu l-am cunoscut inca, nici nu vreau sa-l cunosc. Cel putin eu, nu stiu tu, prefer nebuneala aia care nu are nici cea mai mica legatura cu fericirea pe care o vad toti si zic ca aia e, uite-o. Ma doare fix in.. nimic!

Fericirea nu trebuie sa existe, nu pentru altii – fericirea nu-i showroom, ci pentru tine, asa cum o sa fie ea, in toata imperfectiunea ei.

Noapte buna!

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *