Despre Viata

Femeile care stau cu barbati mult mai in varsta

By  | 

M-am enervat!

Sa ne intelegem o data pentru totdeauna! Femeile care stau cu barbati mult mai in varsta (20-50, ca si idee) sunt femei care NU SUNT in stare sa-si ia in maini propria viata!

Scutiti-ma de teorii ieftine, care nu sunt altceva decat niste scuze penibile si jenante! Siguranta? Experienta? El, trecut prin viata fiind, te va invata absolut tot ce stie si asta o sa te fascineze? Vei sti ca intotdeauna el o sa fie acolo? Ca nu te va parasi? Ca nu va trece prin criza barbatului de 40 de ani, pentru ca a trecut deja prin asta? Ca babalacul atletic ofera inclusiv stabilitate financiara, iar problemele legate de siguranta zilei de maine devin niste povesti cu pesti? Cacat!

De ce dracu ne este data viata asta? Pai nu sa experimentam? Sa invatam pe pielea noastra? Sa muncim, sa luptam, sa tinem cu dintii de ce ne este drag, sa ne sacrificam, sa pierdem, sa castigam! Si daca se poate IN DOI, mai tata mai! Aici e schepsisul, spilul, farmecul!

Unde p*** ma-sii mai e provocarea daca toate-s clare si asigurate?

Si mai mult! Nu cumva trebuie sa treci prin viata invatand impreuna? Sa traiesti deodata aceleasi emotii?

Si mai mai mai mult! Vrei ca tatal copiilor tai, atunci cand ei isi sarbatoresc majoratul, el s-o puna de sarbatorirea unui secol?

Despre ce dracu vorbim aici?

Castigati-va singure siguranta, hainele, posetele, masinile, calatoriile si nu mai asteptati sa pice din cer!

Sau luati-le dea gata si dupa ce stati in mormane de Hermesuri, undeva pe-o insula exotico-particulara, beti un proseco, faceti un dus, dati-va cu cremele alea de 1500 de euro tubul si apoi mergeti in pat si asezati-va langa un morman de piela zbarcita si-n loc de-un Tatal Nostru, bagati un citat din Coco Chanel!

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *