Despre Viata

Femei puternice si barbati fricosi! Si invers.

By  | 

Scriu articolul asta cumva iritat si nervos. Acei dintre voi care va dati pe bloguri sigur o sa faceti o legatura intre titlul meu si alt titlu, da, l-am pus intentionat, m-a provocat. Ceea ce nu-i rau deloc ­čÖé

Sa lamurim, cel putin in viziunea mea, sper ca si in a voastra, lucrurile stau cam asa:

1. Barbatii sunt fricosi, exact la fel ca si femeile.

Daca esti intr-o perioada a vietii in care nu prea stii ce vrei si incotro sa o apuci, in mod cert dezorientarea asta te va face sa gresesti, indiferent ce sex porti in pantaloni. Asta cu atat mai mult cu cat nu ai sansa sa intalnesti pe cineva mai puternic decat tine, persoana care sa te echilibreze si care sa-ti ofere acea liniste care te va face sa fii din nou.. tu! Imi pare rau, asta e parerea mea, chiar sunt genul care crede in doi, in forta si completare.

2. De lasitate e plina piata in ambele tabere.

Aici nu-i prea mult de zis. Sunt oameni care prin natura lor sunt lasi, desi stiu sa mascheze asta foarte bine. Pana in punctul in care ajungi sa le intri in intimitatea sufletului, in spatiul personal si abia apoi vezi infernul. Grija mare, deschide-ti bine ochii.. la timp!

3. Pe picioarele noastre suntem multi/e, independenti/e la fel, dar asta nu ne garanteaza fericirea!

Ai tot ce vrei, cand vrei, totul muncit si castigat prin propriile forte. Asa si? Daca n-ai cu cine sa imparti, si la propriu si la figurat, ceea ce ai agonisit, daca n-ai cu cine sa te bucuri.. ce folos? Si cu asta am zis tot!

4. Razboi, razboi si iar razboi. Cine pe cine si de ce?

Cand ajungi sa pricepi ca razboiul asta dintre sexe e degeaba, abia atunci poti afirma ca incepi sa fii un om echilibrat din acest punct de vedere. E faina tachinarea, dar nu concurenta si competitia inutila in cuplu. Ne-am luat si decis sa pedalam amandoi prin viata ca sa ne fie bine sau sa ne tot f*tem reciproc creierii?

5. Cine conduce si ce?

Teoretic, amandoi! Practic, tot amandoi! Pai cum vine asta? E o ineptie! Nu, nu este! Fiecare trebuie sa-si vada lungul nasului si sa-si indeplineasca exact ce tine de el, in afara decizilor care se iau de comun acord. In momentul in care femeia vrea sa fie barbat si invers, da cu virgula urat de tot. Fireste, viata in doi nu este o corporatie, dar poate fi o „afacere” de familie, frumoasa si cu perspective mari, atata timp cat amandoi trag la aceeasi caruta!

Zi faina!

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *