EU

Viata mea se invarte in jurul cuvintelor.

Fac radio si productie audio de prin anul 2003. Pe cand credeam ca radioul e cel mai mare drog, am aflat ca se poate si mai grav. Din pura intamplare am ajuns sa realizez un program matinal zilnic, transmis in direct pe TVR Cluj si TVR 3, vreo 3 ani. Si acum mi se mai face dor de nebunia directului si trezirile la 5 dimineata.

Astazi ma ocup mai mult de partea de productie audio, realizez spoturi radio si sunt voice-over pe diferite proiecte. Pot spune ca ma mandresc cu faptul ca in timp, dupa multi ani de munca, am ajuns sa fiu vocea oficiala (radio si tv) a mai multor branduri mari din tara.

A fost doar o chestiune de timp pana sa ajung sa prezint (MC) evenimente. Si-n peste 10 ani de experienta in fata microfonului, cred ca s-au adunat sute. De la mari spectacole cu mii de oameni, pana la petreceri private, fashion show-uri si mai stiu eu ce alte evenimente sportive, chermeze si sindrofii cu oameni faini 🙂

Scrisul a venit spontan, de la banalele statusuri de pe facebook, unde am inceput sa aberez tot mai mult, si pe bune ca nici acum nu prea cred ca ma pricep, insa pot spune ca-mi face bine. Ma relaxeaza si-mi pune mintea la contributie intr-un mod special.

N-am un plan exact cu acest blog, dar nici nu te pot minti ca nu detin deja niste idei nastrusnice vis a vis de ce se poate face aici :))

Asta e prima varianta scrisa pentru aceasta sectiune si ca sa evit zeci de alte ciorne, variante si bibileli inutile, o ridic asa cum e. Daca ti se pare ca nu-i suficient sau ai alte curiozitati, ma poti intreba personal. E mai util asa.

Hai, sa avem o zi faina!

Dodo Mesaros