Despre Viata

Esti liber sa faci ce vrei. Fa-ti bagajele, ia-ma si pe mine cu tine, si pleaca!

By  | 

Ma gandeam acum la cum stim noi sa dam cu piciorul, la cum nu mai avem rabdare sa cunoastem, sa crestem impreuna, sa descoperim, sa evoluam, sa intelegem, sa ne sacrificam, sa ne cream un univers al nostru.. sa facem ce simtim pana la urma, indiferent de reguli si consecinte!

Vrem totul de-a gata, totul perfect, totul servit pe o tava care e plina intotdeauna pana la refuz cu fericire – cand stim foarte bine ca viata nu-i chiar asa, totul si orice, fara absolut niciun sacrificiu. Cateodata am impresia ca internetul asta ne-a tampit de-a binelea, jur. Ai omul in fata ta, despre care vrei sa stii chestii, de care-ti place cumva, iar daca nu obtii nu stiu cate raspunsuri in nu stiu cate secunde – exact ca un search pe google, raspunsuri care-ti plac si-ti convin, dai cu piciorul. Next! Dar daca omul ala e de de fapt pentru tine? Daca te place si el? Daca direct sau indirect sunteti predestinati? Dar daca omul ala functioneaza altfel? Daca nu vrea sa-si descopere sufletul din prima? Daca are prea multe rani? Daca vrea putin timp, nu mult, dar suficient cat sa-i dea incredere ca poate fi bine si fain?

Toate acestea sunt intrebari care astazi parca nu se mai pun.. astazi trebuie sa se intample totul acum. Acum, dintr-o data, dar exact acum in secunda asta si nu dupa – doua secunde sunt deja o eternitate, trebuie sa existe incredere, trebuie sa fie sex nebun, trebuie sa existe certitudini si garantii ale unui viitor de succes, trebuie sa fie exceptional si nemaipomenit pana in prezent.

Asa suntem noi azi, asa am ajuns, niste repeziti, niste taietori in sentimente care nu prea mai sunt vii, niste roboti care functioneaza dupa cum spun altii ca-i bine si fain, nu dupa cum sufletul ne dicteaza.

Imi doresc ca toate randurile astea, scrise la ceas de seara la un pahar de rose si cu piesa de mai jos in fundal, sa reprezinte orice altceva, numai realitatea nu. Dar mi-e teama ca nu-i asa..

Oricum, cred ca ar trebui sa invatam sa folosim mai des urmatoarele cuvinte:

“imi doresc sa ramai”

“vin si eu”

“ia-ma si pe mine”

“vreau cu tine”

“hai sa zburam”

“da”

“putem”

“iti multumesc ca existi”

“esti un dar de la Dumnezeu”

“te iubesc”

Noapte buna 🙂

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *