Despre Viata

Este inselatul scuzabil?

By  | 

Faci parte dintr-un cuplu pentru care ai dat tot, intotdeauna, ai facut orice si mai mult, ai fi fost in stare sa iti dai si viata, daca asta ar fi insemnat sa-ti salvezi partenerul. Si, de la un moment dat, te trezesti ca sexul nu mai merge si e mai rar decat o excursie pe Amazon, atentie primesti cu cinzeaca, rasul a devenit o optiune care, desi ai achitat-o inca de la prima achizitie, nu mai functioneaza, nu mai beneficiezi de el, starea de bine a fost inlocuita cu starea de nici un fel, dialogul s-a transformat in monolog, certurile sunt din ce in ce mai dese, te iubescurile sunt spuse dintr-un automatism care-ti provoaca greata si dincolo de orice chestie naspa care s-a instalat intre voi, totul pare acum metamorfozat exact in ceea ce nu ti-ai dorit in veci si de care te-ai ferit de fiecare data, ca dracu de usturoi. Dar, ca parca viata in sine are un fetish cu dar-ul asta, totusi inca iubesti. Nici nu are importanta daca, poate, obisnuinta, rutina si frica de singuratate te face sa crezi asta. De amintiri nu mai zic.. Deci, inca nu poti renunta, nu poti lua atitudine, nu poti pune piciorul in prag. Indiferent cine ce ti-ar zice si cum te-ar cataloga. Practic, tu inoti intr-un aluat care a dospit prea mult. Si apare cineva exact cand nu te astepti, culmea ca asta se intampla intr-un context care-ti si permite, iar persoana asta iti suceste mintile. Iti reaprinde toate dorintele sexuale, ba chiar ti le ascute, te provoaca, se joaca cu imaginatia ta, te face sa fierbi cu o iscusinta care rar ti-a fost data s-o vezi, pana spre punctul in care ai ceda.. Si ce faci? In acest caz, oamenii care se cred niste ingeri pe pamant iti vor spune ca nu e bine sa cedezi. Asa ceva nu se face, indiferent cat de indreptatit ar fi s-o faci! Prima data iti inchei socotelile in cuplu, iar apoi mai vezi tu. Dar oare ce stiu ingerii despre energiile sexuale care te ingenunchiaza? In Rai se face sex? Cum facem cu momentul, cu clipa aia in care, datorita situatiei de acasa, ratiunea si integritatea ti-e stirbita? Sau asta e o scuza?

Oricum ar fi, noi tot oameni ramanem si tot la vorba aia din popor ne intoarcem.. „daca nu-ti iubesti femeia/barbatul.. ti-o iubeste altul/alta”! Inlocuiti voi iubesti-ul cu f..

Asadar, inselatul e scuzabil numai in cazul in care, de fapt, nu mai inseli nimic. Pentru ca, nu mai ai pe cine sa inseli..

P.S. Pentru cei care se aprind repede din nimic, specific faptul ca aici am tratat o nuanta si nu absolut tot procesul in sine!

P.S2. Ma distreaza victimile care se agita si fac crize „vaiii, m-a inselat!!! iti dai seama? cum a putut sa-mi faca asa ceva??? mie??? tocmai mie???” Pai inainte sa faci spume la gura si sa te dai de toti peretii..ti-as recomanda, draga omule, sa te gandesti.. oare DE CE A FACUT-O?

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *