Despre Viata

Despre inceputuri sau mai bine zis “cine-s mama Macarenii?”

By  | 

Cum cine? Aia! De se mira Tanti Jeni :))

Dincolo de gluma, acum ca am timp sa scriu, hai sa va povestesc. Pe foarte scurt l-am cunoscut pe Cristi acum vreo 12 ani, sper sa nu ma insel – mereu uit si ma incurc cu cifrele, la radio in Medias. A fost omul care a vazut ceva in acel tanar nestiutor, dar totusi dornic sa invete. Imi amintesc si acum cu drag si cu piele de gaina, momentele in care puneam intrebari idioate si el avea rabdarea necesara sa-mi explice. Am invatat mult. Din pacate dai de putini oameni in viata care isi ofera disponibilitatea sa te ajute fara absolut niciun beneficiu in afara de cel personal, l-as numi acum Dumnezeiesc. Se pare ca am avut noroc. De atunci pana acum, cred ca am mai cunoscut inca vreo 2-3, maxim.

In afara de cateva interventii sporadice in direct la radio, chiar n-am avut ocazia sa realizam la propriu o emisiune impreuna. Peste nu stiu cati ani am scris proiecte, am inregistrat demo-uri, le-am trimis la unele radiouri si totusi nimic. Era cat pe ci sa semnam cu un radio national, dar ghici ce? Ne-am incapatanat sa cerem multi bani, cred ca sunt multi chiar si in zilele noastre pentru un salariu de start pentru un dj, si uite asa tot n-a fost sa fie. Nu regret nici acum 🙂 Stiu, poate e o prostie, dar asa-s eu. Cred ca munca trebuie platita, si nu ma refer la lux, ci cel putin la nivel de supravietuire. Da, la decenta ma refer. Sau, de ce nu, poate chiar nu eram noi pregatiti pentru emisie nationala. Cine stie..

Uite-ne azi impreuna, Macareni de-a binelea, reuniti surprinzator la Bucuresti cu ocazia mutarii mele neasteptate.. chiar si pentru mine.

Cum s-au nascut Macarenii? Pai prima data am (re)lansat blogurile. Am pus “re” pentru ca in cazul lui Cristi a fost o relansare, el fiind unul din pionierii bloggerilor din Romania. Amandoi am inceput sa facem interviuri pe bloguri. Si pentru ca ne placea mult de tot partea asta, intr-o seara la bere (sau dimineata la cafea, jur ca nu mai stiu :)) ) am zis sa incepem un proiect video exact pe structura si cu atitudinea din interviurile realizate in scris. Iti dai seama ca ne-am super inflamant si incantat amandoi, „hehehehehee faceeeeeem”, si primul pas a fost sa punem pe hartie. Idei, structura, desfasurator, rubrici, posibili invitati, obiective, etc. Asta a mers relativ repede. Apoi am inceput sa incropim echipa. Rolf, Costin, Mozzo… plus alti si alti oameni care ne-au sustinut si ajutat cu idei si alte cele. Hai ca incerc o enumerare scurta: ATA, Maria, Alexandra, Andreea si Marian. Pfuai, sper sa nu fi uitat pe cineva. Va multumim!

Stai ca acum m-am uitat pe pagina in sus.. Doamne cat am scris :)) M-as mira sa fi avut rabdare sa citesti pana aici. Oricum, uita-ne online, Macarenii sunt sus, bucurosi si dorinici sa facem lucruri faine cu oameni ca si noi. O sa-ti las linkul cu primul interviu video, respectiv cel cu Madalina Vintila de la Pro Fm, in caz ca nu ai reusit sa-l vezi. In curand soseste si episodul doi cu Ilinca Vandici.

Ahh! Macarenii sunt pe:

Facebook: https://www.facebook.com/macareniitv
You Tube: https://www.youtube.com/channel/UC1NelwT0pFCvRu4QLtU2nZg

Zilele astea sper sa apucam sa ridicam si contul de Instagram si Snapchat si sper ca macar o perioada sa nu mai apara si alte aplicatii ca-s mult prea multe deja :))

Asadar, sa nu crezi ca exista in spate vreo poveste demna de un roman siropos, ci doar dorinta de a face ceva si munca de a trece de la idee la concret, fizic, palpabil. Si se poate! Se poate atata timp cat visezi frumos, cat muncesti si iti doresti cu adevarat si, foarte important, cu putin noroc sa ai OAMENI in jurul tau. Ei se numesc ECHIPA!

Doamne ajuta 🙂

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *