Despre Viata

De ce nu avem chef sa facem curatenie?

By  | 

Chiar asa! De ce? De ce suntem in stare sa ne gasim orice scuza, motiv sau mijloc prin care sa propovaduim casa cu o sfanta amanare? Si cum se face ca intotdeauna ne gasim?

Toata lumea zice “cheful vine mancand” sau “e mai greu pana te apuci”.. si daca nu vreau sa las cheful sa vina? Daca nu vreau sa ma apuc? Ha?

Fas-fas-uri prin baie, domestosuri, inmuiat, smotruit, aspirat, mopuit, stersul prafului.. ce ti se pare atragator in asta? Pai nu mai bine iti suni niste prieteni sa iesiti la cafea? Sa mancati in oras, sa barfiti, sa dracu s-o ia de situatie, orice ba, orice, numai sa nu ma apuc. Oricum trebuie facut, asa ca nu vad de ce trebuie sa ma grabesc. Ca o fac acum sau mai tarziu, nu-i tot facut? :))

Cum sa imi vina cand mi-am mai facut inca o cafea si pe fundal merge soundtrack-ul de la Amelie? Pe Yann Tiersen se pot face multe, dar nu curatenie!

Cum sa ma apuc cand io-s cu mintea intr-o cafenea pariziana, sa zicem Cafe de Flore? Daca 30 de ani am amanat o vizita reala, nu merit si eu macar una imaginara intr-o zi de sambata?

Cafè de Flore

Cum sa imi iau avant cand stiu ca nici tu nu te-ai apucat inca? Ce motivare sa am?

Cum sa fac asa ceva cand ma asteapta Danish Girl?

Cum, Doamne iarta-ma, sa-mi vina pofta sa dau cu aspiratorul prin casa cand as putea sa ies si sa fac niste poze misto pentru Instagram si doua-trei snap-uri?

Cum sa incep cand eu trebuie sa explic aici clar de ce nu avem chef si habar nu am?

Deci? Acum pe bune! De ce nu avem chef sa ne apucam de curatenie?

Daca afli, pliz spune-mi si mie, si uite asa ne gasim inca un motiv de vorba si mai amanam putin :))

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *