Despre Viata

De ce m-am mutat la Bucuresti?!

By  | 

Te anunt de pe acum, acum cand nici nu stiu exact ce forma o sa ia textul asta, ca exista sanse mari sa fie plictisitor. Am avut o zi lunga cu trezit la cinci si-un pic dimineata, sunt varza de oboseala si scriu din fata unui pahar de cognac primit de „casa noua” de la Cristi. Asadar, cam asta e contextul..

In mod normal se zice ca e bine sa ti doar pentru tine anumite lucruri si sa nu-ti bati gura (in cazul asta degetele) degeaba. Desi poate o fac in defavoarea mea, consider ca e important sa vorbesc deschis, motivul o sa-l aflati pe parcurs, sper 🙂

Am trecut in 2016 cu dorinta de a schimba anumite lucruri in viata mea, si nu oricum, ci radical. Probabil ca sunt intr-o etapa ciudata a vietii, dar efectiv am simtit mai tare ca niciodata ca trebuie sa fac ceva in acest sens. Initial am stat si am incercat sa calculez lucrurile, in nebunia mea chiar milimetric, insa mi-am dat seama ca nu merge asa. Exista astfel de momente in viata oricarei persoane cand pur si simplu trebuie sa-ti urmezi instinctul si punct. Fara zeci de analize, sute de planuri, mii de calibrari.. inutile. Simti? Da! Atunci fa si aia e! Asta am facut, mi-am urmat instinctul, sufletul, dorinta aia care vine din interior.

Sunt constient ca foarte multi din cei care ma cunosc si nu numai, sa nu mai zic din cei din bransa in care activez (daca se poate numi asa), s-au gandit in clipa in care am anuntat pe facebook mutarea mea la Bucuresti “hmm.. Dodo incepe un proiect in radio sigur”, “zu, kiss, profm, 21.. oare care?”, “tv? cred ca tv”, “la pro. sau kanal? sau antena?”.. etc si bla bla bla! Ei bine, nu!

Cum nu???

Uite asa! Indiferent ca o sa-mi faca bine sau „rau” acest articol, simt sa scriu in primul rand pentru a oferi un exemplu celor care inca sunt in cautarea unui vis. Jur, nu sunt ipocrit, cine vrea sa ma creada e bine, cine nu, nu!

M-am mutat in Bucuresti pentru simplul fapt ca aici exista un mediu mult mai prielnic in ceea ce fac eu. Nu am semnat cu vreun post de radio, nici cu o televiziune, nici cu nimeni si nimic. Am un business la Cluj pe care il pot face si din Congo daca vreau (iti multumesc internetule care esti tu internet), oricum o sa merg des ca nu ma pot desparti asa cu una cu doua de el – la Cluj ma refer – te iubesc ba!, iar ceea ce pot face cu prezenta mea fizica, cred ca o pot face mai bine aici. Deci, pentru spoturi radio, prezentari evenimente, parastase si alte sindrofii de viata, apelati cu incredere 0731..:))

Lasand gluma la o parte, spuneam de acel exemplu pe care mi-l doresc sa-l pot da. Cred cu tarie in faptul ca oamenii, indiferent cine sunt ei si indiferent ce-si doresc sa faca, trebuie sa-si urmeze calea, cu bune si rele, spre a face ceea ce simt. Iar pentru asta nu trebuie sa astepti sa-ti pice ceva din cer, nu trebuie sa stai sa te rogi la nesfarsit la Dumnezeu sa te loveasca cu o palma de noroc, ci trebuie sa te duci ACOLO unde se intampla mai bine ceea ce tu simti sa faci. Planetele niciodata nu vor fi aliniate exact asa cum speri tu sa fie vreodata, ceea ce trebuie sa te ambitioneze sa.. LE ALINIEZI TU! Da, poate e o nebunie, poate jocul asta cu viata are o miza multe prea mare pe care si-o pot asuma mult prea putini, insa fiecare decide ce e mai bine pentru el. Si, atentie, nu-i musai sa decizi intotdeauna bine! Crede-ma, e important!

Asadar, dragi prieteni internauti, m-am mutat la Bucuresti sa-mi indeplinesc un vis, respectiv sa fac ceea ce simt ca trebuie sa fac, la un alt nivel! Ca o fi maine sau peste un an, c-o fi radio sau tv, ca o sa mi se ofere ocazia (daca nu cumva pot sa o creez eu) sa zbor in Cosmos, Doamne ajuta, sunt suficient de nebun incat sa zic da.

Va multumesc pentru gandurile bune. Sa ne vedem si sa ne auzim cu bine!

Dodo 🙂

#vorbedinpridvor

1 Comment

  1. Cristian Greger

    februarie 24, 2016 at 6:48 am

    Welcome 2 the Jungle 😉

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *