Despre Viata

Ce ma bucura acum, da exact acum :)

By  | 

1. am o senzatie asa ca incep sa ma maturizez si din alte puncte de vedere.. si aici ma refer la faptul ca incep sa inteleg rostul rabdarii, motivele pentru care e bine sa-ti dai timp, ceea ce “mai ieri” nu exista pentru mine.

2. m-am mutat cu putin peste 15 zile in Bucuresti si am fost primit cu bratele deschise de oameni la care nu m-as fi gandit in veci. le multumesc din suflet, ma bucur ca incepem sa ne construim o relatie frumoasa de prietenie, in alte cazuri sa recimentam.

3. legat tot de mutarea mea, sunt placut surprins sa cunosc oameni frumosi, da frumosi mai tata, oameni cu care deja am inceput sa depanam povesti frumoase de viata. deasemenea, va multumesc, ma simt flatat.

4. am inceput sa creionez ceva misto rau alaturi de Cristi, sper sa va putem da vesti cat mai curand. deocamdata va pot spune doar ca are legatura cu online-ul, cu blogurile noastre, cu o nebuneala maxima. doamne ajuta sa fie fain si bine.

5. incep sa invat locuri prin jurul meu, pricep in sfarsit sa ma dau cu metroul si senzatia asta de “frate, habar n-am unde sunt” e foarte tare :))

In rest, am ramas cu o singura tigara la cafea acum dimineata, ceea ce e groaznic, dar nu-i bai ca fug jos la magazin si cu ocazia asta ma agat si de-o placinta cu branza sarata. Si de una cu ciocolata, na, c-un drum.

Zi faina!

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *