Despre Viata

Ce inseamna sa simti?

By  | 

Din cate am inteles exista oameni care nu simt si nu pot sa priceapa nici in ruptul capului, de ce unii din astia mai “slabi de inger” ca noi, ne dam de ceasul mortii in clipa in care ne despartim de cineva drag, cand pierdem vreo iubire, indiferent din ce motiv si cine ar fi fost de vina..

Exista oameni care simt rar, se ataseaza greu si incep sa dea din aripi, numai atunci cand inima le capata o anumita siguranta. Dar si cand o obtin, lasa-ma sa cred, genul asta de oameni sunt painea lui Dumnezeu, dau tot, intotdeauna, fara vreo limita sau ingradire sociala. Sunt trup si suflet, fara sa tina cont de nimeni si nimic. Simt, fac si aia e. Punct. Atunci cand iubesc, iubirea lor inseamna totul, lucru greu de inteles pentru multi, iar astia care inca nu pricepem ce inseamna dragostea adevarata, cred ca ar fi cazul sa ne scoatem palariile in fata lor. Respect!

Ei bine, ce inseamna de fapt sa simti?

O sa incerc sa astern aici cateva lucruri, asa cum vin, fara vreo ordine anume.

Atunci cand simti..

..cand te suna mama sa te intrebe “ce mai faci?”, tu raspunzi.. “suntem bine, iti multumim”!

..sunt din ce in se mai dese momentele cand dupa ce faci dragoste nu mai vrei sa te speli. nu mai vrei pentru ca trupurile voastre, atunci cand simt placere, nasc un parfum unic care vrei sa persiste. vrei sa adormi asa incolacit in amor. mai mult, imbratisarile de dupa, nu vrei sa fie intrerupte nici macar de tigara aia la care poftesti cu jind.

..chiar nu mai conteaza nimic. te poate curta miss sau mister univers ca te doare fix la 5m distanta de cea mai mare nepasare pe care ai avut-o vreodata. hai pa!

..inima iti bate altfel. mai tare, mai cu pofta de viata, parca pe un ritm ce-l canta fara sa vrea sufletul de care ti-e intotdeauna sete si dor.

..privirea ta si comportamentul tau exprima o seninatate si-o bucurie pura, parca desprinsa din Biblie. n-ai cum sa nu fii recunoscator in fata celui de sus ca te-a inzestrat cu un astfel de noroc divin si chiar nu poti sa patezi vreodata increderea pe care ti-a acordat-o.

..viata iti ofera singurele clipe in care poti plange.. de fericire!

..marea te cheama altfel.

..rasaritul se confunda cu apusul si invers.

..trupul tau, alaturi de trupul ei, cunoaste odihna, pacea, placerea si relaxarea.

..poti jura ca esti in stare sa faci orice. si esti! altcandva nu.

..caldura mainilor tale ajuta, imblanzeste chiar si cel mai aspru frig.

..imbratisarile tale sunt si fac inconjurul lumii.

..sarutul are gust si farmec. doar atunci.

..zambetul tau recita la fractiune de secunda cele mai cunoscute poezii de dragoste.

..te faci piele de gaina de atatea ori, pana cand esti un fel de smirghel de matase rara.

..si nu mai simti, simti ca te prapadesti. si atunci chiar asa e, oricine ce ar zice.

..ajungi intr-un punct in care orice descriere ai incerca sa faci sperand ca poti exprima ceea ce sufletu-ti traieste.. reprezinta maxim 0,1% din euforia pe care o traiesti!

Atunci cand simti.. o sa-ti fie greu sa mai citesti textul asta. O sa ti sa para slab, mic si de departe reprezentativ pentru sentimentele care te cuprind atunci cand te gandesti la omul care ti-e pereche. Nu ma supar si te inteleg. Dar intelege si tu ca mai sunt unii ca noi carora, cu tot riscul, ni se mai face dor..

Deci? De ce ne dam de ceasul mortii cand pierdem lucrurile astea?

Cei care le simt sau le-au simtit vreodata nu cred ca mai au nevoie de un raspuns. Stiu mult prea bine de ce! Ceilalti.. oricum nu simt!

Noapte buna!

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *