Despre Viata

Ce fac daca nu-mi raspunde la mesaje?

By  | 

Randurile astea se nasc dintr-o postare pe care am facut-o azi pe Facebook si astfel m-am gandit ca e prea delicios subiectul ca sa nu dezvolt.

Daca te intrebi cum mi-a venit ideea, nu am eu inima atat de rea incat sa te mai las in suspans si-ti spun direct: am mierlit-o pe propria piele, mai precis pe propriile degete cu care am tastat :)) Asadar, sa dezvoltam, nu?

Sa zicem ca-ti place de cineva.. iti place asa cumva, adica nu mori, dar ai mici curiozitati care te mananca sau hai sa o spunem pe aia dreapta, ti-ar placea sa o cunosti personal. Si e foarte ok, ce? Deci, fara sa va stiti in viata reala, fara sa cunosti prea multe despre persoana in cauza, tot ce faci o perioada este sa-i urmaresti activitatea prin online. Facebook, Instagram, Snapchat, tot ce prinzi. Stai acolo in banca ta si ca un fin observator, din cand in cand mai dai cate un like, iti mai faci simtita prezenta. Fireste ca faci tot posibilul sa nu dai chiar la tot ce pune – ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa te creada o fire disperata, desi daca stai sa te uiti putin cu atentie, cred ca dai like cam la tot ce posteaza :)) La un moment dat iti vine ideea sa-i scrii ceva, ceva orice, dar sa-i scrii. Bun, ceva orice, dar ce? Pe deoparte nici nu poti scrie  nu stiu ce drecu de imbarligaturi romantice ca te faci de cacao, dar nici sa-i scrii o magarie usuratica nu-i pont. Care-o fi calea de mijloc? Trebuie sa fie una, sigur! Si uite asa mai trec zile, poate saptamani, si lasi totul in voia inspiratiei, practic te lasi la mana sortii. Cand o veni, o veni si aia e. Nu scriu nimic pana nu am siguranta ca e ceva ce nu are cum sa deranjeze, nu are cum sa fie interpretat aiurea, o sa vina textul ala care o sa starneasca un minim de curiozitate, suficienta incat sa genereze un raspuns, si de ce nu, un potential dialog.

..

Mai trece vremea, mai dai un like, doua, trei..

..

Iar mai dai niste like-uri.. :))

Si la un moment dat simti ca a venit. Ai textul potrivit in cap, tragi aer in piept, iti umfli degetele si scrii. Pac, zang, zbarr.. mai citesti o data sa nu fie greseli, mai citesti inca o data sa ai aprobarea indirecta a Academiei Romane si.. SEND! Si? Si se intampla ca-n statusul meu de pe facebook:

Adevarul e ca sunt absolut unice momentele cand te hotarasti sa-i scrii cuiva si exact atunci ori gresesti o litera, ori creionezi cea mai proasta si tampita abordare din lume, ori tot ce poate fi mai nepotrivit. Doamne iarta-ne ca n-avem undo la send si astfel nu mai stim ce facem :)) Altfel, toate bune. Pe la tine cum e? :))

N-am idee cat de penibil am fost eu, cat te aiurea ai fost tu in anumite situatii, insa pana la urma nici nu cred ca trebuie sa ne batem foarte tare capul. In final am facut ce am simtit si atata timp cat nu am fost ca si in linkurile de mai jos, eu cred ca suntem chiar ok :)) Le mai stii?

P.S. Ahh! Cred ca trebuie sa raspund la intrebarea din titlu.. Ce faci daca nu-ti raspunde la mesaje? NIMIC! II DAI PUR SI SIMPLU PACE! Da, serios vorbesc! Un om daca e interesat de tine o sa vada, o sa-si gaseasca timp sa-ti raspunda, o sa se vada cu tine, etc si blablabla. Daca nu, nu! Ce? Tu nu ai o multime care-ti scriu si de care chiar nu esti curios/a?

CUM SA NU AGATI PE FACEBOOK PARTEA 1: http://dodomesaros.ro/cum-sa-nu-agati-pe-facebook/

CUM SA NU AGATI PE FACEBOOK PARTEA 2: http://dodomesaros.ro/cum-sa-nu-agati-pe-facebook-partea-a-doua/

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *