De ascultat

Cantece de dragoste? Oricand!

By  | 

Ma intrebam oare de ce nu ne mai trimitem cantece de dragoste? Sau de ce ne trimitem doar atunci cand suntem certati si vrem sa ne impacam? Sau de ce doar atunci cand am renuntat ca idiotii la o persoana pe care am iubit-o, da – de cele mai multe ori din orgolii tampite, din greseli absolut stupide, si trimitem cand ne apuca dablaua, cand ne iau gandurile in miez de noapte la un pahar de vin, doua, trei.. si ne napustesc amintiri si trairi pe care le-am avut candva si-acum suntem singuri cuc.. chiar daca unii dintre noi suntem in alte relatii. Singuratati in doi s-au mai vazut.. din pacate.

DE CE? DE CE NU NE TRIMITEM CANTECE DE DRAGOSTE TOT TIMPUL?

De ce nu dansam? De ce nu ne scriem versuri pe biletele pe care sa ni le furisam prin buzunare si sa ghicim melodiile de unde sunt? De ce nu ne facem dedicatii? De ce nu ne imbracam ca si personajele pe care le indragim in clipuri video, care ne inspira si ne fac sa plecam cat vedem cu doi ochi. Amandoi! Sa evadam, sa lasam pentru un moment totul balta si sa ne vedem de noi!

Ce conteaza cat de ocupati suntem? Ce conteaza ce varsta avem? Ce conteaza mai mult pe lumea asta decat momentul ala cand poti sa spui “SUNT FERICIT CU ADEVARAT”!

E stupid ce spun? Copilaresc? Prea nebun? Imatur? Poate..

Uite cele doua piese care m-au determinat sa scriu randurile de mai sus. Uff.. poate candva ne facem curaj sa.. sa.. sa fim #NOI

Jason Mraz – Love Someone

The Lumineers – Sleep On The Floor

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *