Despre Viata

Buna. Sunt iubirea. Ce vrei?

By  | 

Ti-ai inchipuit vreodata un scenariu in care te trezesti cu iubirea fata in fata si, ca vrei sau nu, sa te ia la intrebari? Ba chiar mai mult sa si trebuiasca sa raspunzi? Sincer si spontan!?

Nu? Nici eu, dar hai sa ne inchipuim impreuna, deodata, acum.

Daca intrebarea ar fi exact ca si in titlu „Buna, sunt iubirea, ce vrei”, cam care ar fi raspunsurile noastre? In primul rand cred ca, hai sa nu enumeram acum motivele, am confunda-o cu Dumnezeu sau cu Aladin, ori cu Pestisorul de Aur. De ce zic asta? Pai ia sa vedem:

Nota: „Eu” suntem noi, ok? Bun.

Eu: Ce vreau? Pot sa zic orice, da absolut orice?

Iubirea: Da!

Eu: Hmmm.. vreau sa fiu fericit, vreau dragoste, vreau iubire – adica pe tine sub forma de X (Y dupa caz), vreau sa fiu un om de succes, vreau..

Iubirea: Asa..

Eu: Mai pot?

Iubirea: Da, te rog!

Eu: No asa zi! Deci, vreau masina, casa, toate hainele pe care mi le doresc, vreau ceva excursii lejere, nu arogante, sa zicem o maldivă, două..

Iubirea: Alea-s prajituri, sper!

Eu: Da, prajituri, dar ceva ceva mai mari :))

Ei bine, eu cred ca din 10 oameni, 12 ar raspunde asa. Poate si eu, si tu, chiar daca in mod normal n-am recunoaste asta, ca deh, noi nu suntem din aia pe interes si ahtiati dupa chestii materiale. Si aici ma intristez.. si tot aici cred ca exercitiul asta ar trebui sa ne puna putin pe ganduri.. serios!

Nu cumva iubirii, in primul si in primul rand, ar trebui sa-i cerem sa ne ajute, sa ne deschida ochii, sa o pretuim?

Nu cumva inainte de orice ar trebui sa-i cerem rabdare, ragaz, intelegere, tihna si reciprocitate? Exact ca intr-o vorba din pridvor pe care am scris-o acum ceva vreme..

Daca i-ai putea cere orice iubirii, cere-i reciprocitate si nu eternitate! #vorbedinpridvor

Cat o fi, dar macar sa fie fain!

Noapte buna 🙂

#vorbedinpridvor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *